HERNE – Brent Roobaert is de nieuwe plaatselijke JONGCD&V-voorzitter

C21

HERNE – Brent Roobaert is de nieuwe plaatselijke JONGCD&V-voorzitter

942966_10200317550714985_536855862_n_1_
HERNE – Brent Roobaert is de nieuwe plaatselijke JONGCD&V-voorzitter
 

Brent Roobaert (21) uit de Breemstraat is de nieuwe voorzitter van de afdeling Herne van JONGCD&V. Hij volgt in die functie Annelies Desmet op. Met zijn bestuursploeg wil hij nu de jongerenafdeling alleszins graag meer in de kijker zetten.

“Toen ik vier jaar geleden aan de opleiding Bestuurskunde begon, was ik nog niet politiek actief”, stelt de nieuwbakken voorzitter zichzelf voor. “Ik had wel al een grote interesse in de politiek, die overigens intussen nog sterk gegroeid is. Dankzij een aantal van mijn klasgenoten en personen naar wie ik opkijk binnen onze partij heb ik de stap gezet. Ik ben nu sinds een jaar lid van Jong CD&V. In het afgelopen jaar nam ik dan ook al deel aan verschillende activiteiten zowel op lokaal als op nationaal niveau. Zo was er mijn deelname aan de verkiezingscampagne van minister Koen Geens en van burgemeester Kris Poelaert, aan de verkiezingscongressen en aan de werkgroep Steden en Mobiliteit. Hier ontmoette ik verscheidene jongeren met een sterke visie”. 
Als jongerenvoorzitter van de plaatselijke afdeling wil Brent Roobaert de visie van zijn partij beslist verder uitdragen en sterker maken. “In onze gemeente wil ik dit doen door de bestaande activiteiten samen verder te zetten. Verder wil ik onze afdeling vertegenwoordigen op het nationale niveau. En daarnaast staan de andere jongerenafdelingen zeker ook open voor meer samenwerking”.
“Aangezien we een CD&V-gemeente zijn ligt hier zeker een kans om het aantal jongeren opnieuw te doen stijgen”, blikt de nieuwe voorzitter nog in de toekomst. “Mijn speerpunten zijn overigens voornamelijk milieu, ruimtelijke ordening, mobiliteit, het Pajottenland en uiteraard de jeugd. Ook moeten we als JONGCD&V bijdragen aan het beleid van onze meerderheid en dit dan ook ten volle verdedigen”. 
Jongeren tussen 16 en 35 die graag willen aansluiten bij JONGCD&V en willen meewerken aan diverse activiteiten kunnen contact opnemen met de voorzitter op 0472/24 61 78.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief