HERNE – Sfeervolle Chiromantische Kersthappening

C21

HERNE – Sfeervolle Chiromantische Kersthappening

Chiromantische_kerst_2014
HERNE – Sfeervolle Chiromantische Kersthappening - © Dechuyffeleer
 

Op vrijdag 19 december vanaf 19u organiseert Chiro Herne een ‘Chiromantische Kersthappening’ op het kaatsplein aan het gemeentehuis. De happening wil zo een concreet antwoord bieden op de beslissing van het gemeentebestuur om de Kerstverlichting dit jaar te beperken omwille van de mogelijke stroomschaarste.

Met de organisatie wil Chiro Herne bewijzen dat er echt geen elektriciteit nodig is om Kerstsfeer te brengen. Vandaar dan ook het opzetten van dit gezellig elektriciteitsvrij samenzijn rond vuurkorven.
Op de happening kunnen de bezoekers alleszins terecht voor een warme hap, soep, glühwein, jenever, warme chocolademelk en frisdranken. Er is ook animatie voor de kinderen voorzien en wie zich geroepen voelt om zijn akoestisch instrument mee te brengen mag zeker zijn of haar ding doen op het podium.
Het Chiro-jaarthema is dit jaar ‘Chiromantiek’. De leiding vroeg zich dan ook af hoe ze een jaar vol Chirowarmte nu beter kon vieren dan met een Chiromantisch kampvuur met alle Chirovrienden en -symathisanten samen. “Vuur brengt al van in de oertijd mensen samen”, luidt het. “Mensen warmen zich graag aan een vuurtje en kunnen dit nu voor de gelegenheid doen bij vuurkorven die volop gezelligheid en Kerstsfeer uitstralen”.
“En als daarbij dan nog eens gezongen, gebabbeld en geknabbeld wordt, dan is het helemaal feest”, geven hoofdleiders Rieuwert Devillé en Joselien Lissens aan. “Iedereen is dan ook bijzonder welkom!”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief