HERNE – Voor de eerste keer Kerstmarkt in basisschool Markevallei in Kokejane

C21

HERNE – Voor de eerste keer Kerstmarkt in basisschool Markevallei in Kokejane

Kerstmarkt_markevallei_2014
HERNE – Voor de eerste keer Kerstmarkt in basisschool Markevallei in Kokejane - © Deschuyffeleer
 

Voor de eerste keer zet ook de basisschool Markevallei in de vestiging langsheen de Waardestraat in Kokejane een Kerstmarkt op. Die gaat door op donderdag 18 december vanaf 15u30. Het programma oogt alleszins bijzonder aantrekkelijk en staat garant voor een leuke en warme Kerstsfeer. 

“Er valt alvast allerlei leuks en lekkers te beleven”, promoot zorgcoördinator Nele Lauwaert het gebeuren. “Zo zijn er een viskraam voor de allerkleinsten en een workshop cupcakes. Ook is er mogelijkheid de Kerstman persoonlijk te ontmoeten. En gezellige kraampjes met door de kinderen zelfgemaakte knutsels zoals placemats, kerstballen, spiegels, kerstkaarten en theelichthouders vullen het geheel aan. Die hebbedingetjes kunnen overigens door de bezoekers aangekocht”.
Ook aan de hongerige en dorstige magen wordt gedacht. Daar staan de leerkrachten en de leden van het oudercomité dan weer voor in. “Wat te denken van een lekkere soep, een winterbarbecue of een croque en als nagerecht een heerlijke pannenkoek?”, vult Nele Lauwaert bijzonder enthousiast nog aan. “En wie van al dit lekkers dorst krijgt kan de dorst misschien lessen met een heerlijke glühwein, een warme chocolademelk, een hartverwarmend jenevertje of een koele frisdrank”.
Het geheel wordt ook opgeluisterd door een gelegenheidskoor en een Kerstorkest samengesteld uit leerlingen van de school.
De opbrengst gaat integraal naar het bekostigen van uitstappen en het aankopen van materiaal voor de leerlingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief