HERNE – Gezinsbond deelt ‘Soep op de stoep’ uit voor het goede doel

C21

HERNE – Gezinsbond deelt ‘Soep op de stoep’ uit voor het goede doel

Soep_op_de_stope__1_
HERNE – Gezinsbond deelt ‘Soep op de stoep’ uit voor het goede doel - Iris D'Haeseleer, Veronique Hupez en Sandra Heyvaert - © Deschuyffeleer
 
Soep_op_de_stope__2_
HERNE – Gezinsbond deelt ‘Soep op de stoep’ uit voor het goede doel - Iris D'Haeseleer - © Deschuyffeleer
 

Met de actie ‘Soep op de stoep’ zette ook de ploeg van de Gezinsbond van Groot-Herne en Heikruis met voorzitter Iris d’Haeseleer zich in voor Welzijnszorg. Zo werd aan de inkom van de Hernse bibliotheek om en bij 30 liter tomatensoep met balletjes uitgedeeld. Niet alleen ter plaatse nuttigen kon maar ook meenemen behoorde tot de mogelijkheden. Als teken van solidariteit mocht iedereen vrijblijvend een bijdrage geven. Alleen de meeneemrecipiënten dienden ook effectief betaald te worden.

Welzijnszorg is een Vlaamse katholieke non-profit organisatie die focust op de Vierde Wereld. De organisatie wil daarbij duidelijk maken dat armoede ook nog in Vlaanderen en Brussel bestaat. Daartoe organiseert Welzijnszorg geregeld acties om geld in het laadje te krijgen om zo ook mede lokale armoede een halt toe te roepen.
De Gezinsbond Herne/Heikruis komt op voor alle gezinnen, jong of oud, klein of groot. Leden kunnen genieten van tal van kortingen en voordelen. Zo behoren kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie, openbaar vervoer en activiteiten tot de mogelijkheden. Het aanbod is overigens even groot als verrassend.
Bij de plaatselijke afgevaardigde kunnen steeds bioscoopcheques, gsm-kaarten en NMBS-passen aangekocht worden met spaarkorting. En leden kunnen ook nog genieten van kortingen bij musicals, op tentoonstellingen en in musea en attractieparken.
De Gezinsbond beheert bovendien eveneens een kinderoppasdienst en organiseert ook nog geregeld tweedehandsbeurzen.
Meer info bij Iris d’Haeseleer op 0497 / 62 15 74 of via gezinsbond.herne@hotmail.be . De Gezinsbond is eveneens te volgen via Facebook.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief