HERNE – Dames bijzonder welkom in taverne Terlindenhof voor de Apero National

C21

HERNE – Dames bijzonder welkom in taverne Terlindenhof voor de Apero National

Apero_national_bij_sofie
HERNE – Dames bijzonder welkom in taverne Terlindenhof voor de Apero National - © Deschuyffeleer
 

Ook Sofie, de uitbaatster van taverne Terlindenhof op de grens van Herfelingen met Heikruis, neemt op zaterdag 7 maart deel aan de Apero National. Je hoort het zeker niet in Keulen donderen maar die dag tussen 18u30 en 19u30 zijn het ……. de dames die er bijzonder welkom zijn voor een verwen-happy hour. De nationale actie wordt gepatroneerd door de overkoepelende horecasector.

Vrouwen en bier
Met de actie wil de horecasector via haar sterke en breed uitgesponnen verankering in het sociaal leven de alsmaar sterk toenemende groep dames die ook wel degelijk een biertje lusten behulpzaam zijn in het ontdekken van hun favoriet biertje. Niet toevallig wordt de actie opgezet één dag voor de Internationale Vrouwendag op zondag 8 maart. Door de twee acties aan elkaar te hechten moet het geheel dan ook  uitgroeien tot een op en top gezellig vrouwenweekend.
“Wist je dat vrouwen het meest op café gaan met goede vriendinnen? En dat vrouwen die af en toe kiezen voor een biertje dat beschouwen als een echt verwenmoment?, duidt Sofie het opzet op gezag van de horecasector. “Ze drinken dan bier omdat ze het lekker en verfrissend vinden en omwille van de gezelligheid. Bovendien is ongeveer de helft van de Belgische vrouwen trots op de Belgische bieren en komen ze daar ook voor uit. Dat blijkt althans uit onderzoek van iVOX in opdracht van VLAM. Hoog tijd dus om die positieve vibes tot leven te brengen in een echt verwenmoment”.
Happy hour
“Daarom willen we met Apero National tijdens het happy hour een echt feestje bouwen”, geeft Sofie nog aan. “Want dan willen we juist de dames trakteren op een gratis Belgisch biertje. Niet zomaar eentje, maar eentje dat perfect bij hen past. Zoet, bitter of fruitig. Een lichte dorstlesser of een stevige smaakmaker? Een gekende klassieker of een staaltje exclusieve brouwkunst? Via de smaakkaart vinden ze beslist wel een biertje dat bij hen past. Wedden dat ook tal van nieuwsgierige mannen dan zullen opduiken?”
Fier op ons bier
De horecazaken die meedoen krijgen alleszins al een mooi plaatsje in de eregalerij op www.fieroponsbier.be . Daar krijgen zij meteen ook een link naar hun eigen zaak en/of facebookpagina. “Nieuwe klanten gegarandeerd én een extraatje voor de bestaande klanten”, klinkt het dan ook. Bovendien krijgen zij bij hun inschrijving ook de Apero National-kit ter beschikking met bierviltjes, posters, een smaakkaart en een raamsticker om de actie ruim op tijd bekend te kunnen maken.
Apero National geniet de komende dagen alleszins ook nog van een ruime nationale bekendmaking op tv, in populaire damesbladen en op Facebook.
Ook op zaterdag 28 februari bruist het Terlindenhof al van het nachtleven. Dan brengt de ganse avond en zeker ook een stuk in de nacht zanger Nicky Jones de klanten in een opperbeste stemming met een heuse balrevival. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2015
Godelieve Dechuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief