BEVER / HERNE – Oldtimerrit ten voordele van Kom Op Tegen Kanker

C21

BEVER / HERNE – Oldtimerrit ten voordele van Kom Op Tegen Kanker

De_retro_vrienden
BEVER / HERNE – Oldtimerrit ten voordele van Kom Op Tegen Kanker - © Deschuyffeleer
 

De Retrovrienden met haar roots in Herne en in Berlare organiseert op zaterdag 28 maart vanuit het gehucht Akrenbos in Bever een bijzondere oldtimerrit ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Iedereen is er dan ook welkom om mee te toeren of zijn auto te showen. De activiteit kadert in het groots steunproject dat die dag aldaar door het Bevers ’t Communiteit wordt opgezet.

“De rit beslaat nagenoeg 50 km en mikt aan de hand van een rustig tempo in het bijzonder op oldtimers”, zegt voorzitter Luc Appelmans. “Door mee te rijden steunen de deelnemers het concept. Een deel van het inschrijvingsgeld wordt dan ook overgemaakt aan Kom Op Tegen Kanker. En als iemand meer dan het vereiste bedrag voor inschrijving wil betalen wordt dit surplus zelfs volledig overgemaakt”.
Er kan vertrokken worden ter hoogte van de tijdelijke gemeentelijke feestzaal omstreeks 13u30 en het einde is voorzien om 18u00. De routebeschrijving is eenvoudig en duidelijk aan de hand van bol/pijl situaties met herkenningspunten en afstanden. De kostprijs bedraagt 15 euro per persoon. Hierin zijn begrepen het roadbook, de verzekering, de steun aan Kom Op Tegen Kanker en een broodje. Inschrijven dient te gebeuren voor 23 maart via www.deretrovrienden.be . Meer info kan ook nog via 0496/52.08.34.
Bij de aankomst is er ook nog mogelijkheid aan te sluiten bij de overige activiteiten van de overkoepelende organisatie ’t Communiteit.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief