HERNE – Voorjaarsopendeur bij Electro Service Timmermans

C21

HERNE – Voorjaarsopendeur bij Electro Service Timmermans

Opendeur_voorjaar_2015
HERNE – Voorjaarsopendeur bij Electro Service Timmermans - © Deschuyffeleer
 

De voorjaarsopendeur van Electro Timmermans aan het Heldenplein vindt dit jaar plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2015. Ook deze keer wordt hierbij uitgepakt met buitengewone superkortingen op stocktoestellen en showroommodellen. Naast deze mooie acties zijn er ook nog tal van doorlopende demo's.

Zo toont kok Nancy de bezoekers met enkele originele recepten het principe van "funcooking". Ook is er mogelijkheid zelf en op een eenvoudige wijze cupcakes, pizza, croque-monsieur en brood aan te maken. En bij dit alles kunnen ook nog de nieuwste en leukste tools voor de hobbykok ontdekt worden.

Fun valt er ook te beleven met ‘sound en beeld zonder grenzen’. Met ‘connected home’ dan weer worden tablets, smartphones , ultra HD TV's en multiroom speakers draadloos met mekaar verbonden. Experten tonen dan ook de oneindige mogelijkheden aan en laten iedereen hiervan meegenieten.

Draadloze luidsprekers zijn een hype. Het Electro Service Timmermans team organiseert daarom een echte ‘battle of the wireless speakers’. Sonos, Heos, Harman Kardon, Samsung en Voco kunnen zo meteen worden uitgetest. Muziek doorheen gans het huis wordt zo een feit.

Een bezoek is geheel vrijblijvend en staat borg voor nog meer demo's en acties. Iedere bezoeker maakt overigens ook een kans om een heuse ‘action camera’ te winnen. De sportievelingen kunnen hiermee alleszins een actieve lente tegemoetzien.
De bijzondere opendeurvoorwaarden gelden overigens reeds vanaf nu tot en met 14 maart.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief