HERNE / GOOIK – Wielerlegende Roger De Vlaeminck op Pasar-workshop elektrisch fietsen

C21

HERNE / GOOIK – Wielerlegende Roger De Vlaeminck op Pasar-workshop elektrisch fietsen

Workshop_electrisch_fietsen
HERNE / GOOIK – Wielerlegende Roger De Vlaeminck op Pasar-workshop elektrisch fietsen - © Deschuyffeleer
 

Op Paasmaandag 6 april om 14u pakt de Pasar-afdeling Herne in samenwerking met haar zusterafdeling van Gooik in de sporthal Hernekouter uit met een workshop rond elektrisch fietsen. En niemand minder dan wielerlegende Roger De Vlaeminck, de echte mister Parijs-Roubaix, heeft inmiddels toegezegd langs te komen. Een heus Paasgeschenk! 

“De elektrische fiets is niet meer uit het straatbeeld te bannen”, zegt voorzitter Luc Roosens. “Deze fietsen worden niet langer alleen gebruikt voor recreatieve fietstochten maar nu ook al voor de iets langere woon-werkverplaatsingen”.
“Pasar als organisator van ook flink wat fietstochten wil, als vereniging voor recreatie dichtbij, dit jaar over gans Vlaanderen het gebruik van de fiets in het algemeen stimuleren en zoveel mogelijk mensen tijdens specifieke workshops ook laten kennismaken met de elektrische fiets. En in die zin doet de Pasar-karavaan nu ook haar afdeling Herne aan”, aldus nog Luc Roosens.
Tijdens de workshop die goed twee uren in beslag neemt laat een fietsconsulent de deelnemers alvast kennismaken met de mogelijkheden, de beperkingen en de aandachtspunten van het elektrisch fietsen. Tijdens het gezellig fietscafé achteraf dan weer kunnen testritten gemaakt worden, een prijscalculator ingevuld worden, de ideale fiets voor jouw persoon gekozen worden aan de hand van een vragenlijst en vragen gesteld worden. Bij dit alles is er afsluitend ook nog best gelegenheid tot gezellig napraten.
De deelnemers ontvangen alvast een samenvatting van de workshop en kunnen ook nog deelnemen aan een gratis tombola met als hoofdprijs een box met routes voor elektrisch fietsen.
Deelnemen kost 4 euro. Pasar-leden genieten een korting van 2 euro.
Info en inschrijven vóór 4 april bij voorzitter Luc Roosens van Pasar Herne (0476/21.05.45).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief