HERNE/GALMAARDEN – Team Lady Safira & The Silver Fox naar Spartacusrun voor het goede doel

C21

HERNE/GALMAARDEN – Team Lady Safira & The Silver Fox naar Spartacusrun voor het goede doel

11088433_352670501596447_4913531458571810133_o
HERNE/GALMAARDEN – Team Lady Safira & The Silver Fox naar Spartacusrun voor het goede doel - Foto Facebook
 

Ook het team van Lady Safira & The Silver Fox neemt dit jaar op 1 mei deel aan de fameuze Spartacusrun van het sportbedrijf Golazo op het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom. Daarmee komt het team tegemoet aan één van zijn eerder uitgezette uitdagingen voor het goede doel. Wie het team van Kathy Vandekerckhove en Luc Marcelis alsnog hiervoor financieel wil steunen kan dit doen via een gift op de bankrekening van het team.

De Spartacusrun staat inmiddels al geboekstaafd als één van de zwaarste hindernislopen in Europa. Over een afstand van om en de 10 km dienen de deelnemers individueel of in groep minstens een 15-tal vrij zware hindernissen te overwinnen zoals de muur van 16 m lengte en 2m hoogte als opwarmer bij de start. Nadien komen er zeker ook nog de beklimming van The Wall, een muur van 8,5m hoogte, en The Walk on Water van nu maar liefst al 80m er aan.
Bij deelname in groep dient deze te bestaan uit minstens 10 deelnemers. Bij het opmaken van de teamuitslag worden evenwel enkel de 7 eerst aangekomenen in aanmerking genomen. Inmiddels verloopt de organisatie gespreid over twee dagen en zijn de inschrijvingen wegens volzet afgesloten. In totaal worden ruim 12.000 deelnemers aan de start verwacht. Survivalruns zoals deze Spartacusrun zijn inmiddels bijzonder in trek zowel bij de heren als bij de dames als bij bedrijven als bij clubs en verenigingen. Niet zozeer de uitslag blijkt hierbij een rol te spelen maar wel de beleving van samen in bijzonder moeilijke omstandigheden hindernissen te overwinnen.
Uitlopen een succes
“Volgens de organisatoren zijn wij met een gemiddelde leeftijd van om en bij de 47 jaar één van de oudste deelnemende ploegen. Wel is onze vaandeldraagster amper 17 jaar maar de overige Spartanen van onze ploeg delen wel 350 jaren ervaring”, zegt The Silver Fox Luc Marcelis. “Indien wij, zelfs met de maanden van intensieve voorbereiding, de run zouden kunnen uitlopen zou dit voor ons team dan ook al een heus succes zijn”.   
De ploeg rond Lady Safira & The Silver Fox neemt als business-team deel aan de run. De prestaties van het team worden op beeld vastgelegd door cameraman Gunter Van Der Haegen. Voor de begeleiding dan weer staat verpleegster en fotografe Veerle Vandersteen in. Ook supporters mogen uiteraard ter plaatse mee de ploeg aanmoedigen.
Ten voordele van kankerpatiëntjes
Sympathisanten die de uitdaging van de ploeg van Lady Safira & The Silver Fox willen steunen kunnen dit alsnog doen door de ploeg te sponseren of een bijdrage te storten op ING-rekening BE71 3631 4261 2369 – Steunfonds for Charity LSSF. Het totaalbedrag zal dan samen met speelgoed en de opbrengst van de workshops ‘Art for Kids’ in twee cheques worden gestort aan het OCMW van Herne en aan de Galmaardse vereniging ‘Samen helpen’ van Roger Denauw ter attentie van de kankerpatiëntjes van beide gemeenten.    
Binnenkort lanceert Lady Safira & The Silver Fox overigens ook nog zijn nieuwe single ‘Life ain’t easy’, een bijzonder gevoelige, ontroerende en hoopgevende Engelstalige ballade.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2015
Godelieve Deschuyffeleer
Foto van Facebook
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief