HERNE – Vijf viergeslachten op communiebrunch in Castel

C21

HERNE – Vijf viergeslachten op communiebrunch in Castel

Dsc01308
Nelly Godderis (84) uit Pepingen zorgde via haar dochter Maria (56) en haar kleindochter Virginie (35) met diens dochter Louise (10) voor een eerste viergeslacht in de schoot van haar familie. En kleindochter Sylvie (34) en diens dochter Julie (6) maakten dat de familie mettertijd ook kon prat gaan op een tweede viergeslacht - © Deschuyffeleer
 
Dsc01312
Esther Cooreman (87) uit Mollem dan weer is samen met haar dochter Eliane (66) de stammoeder van drie vrouwelijke viergeslachten. Kleindochter Iris (41) uit de Schepdaelstraat in Herfelingen schonk op haar beurt mettertijd het leven aan Fran (18), Gracie (9) en Angie(6) © Deschuyffeleer
 

De communiebrunch in feestzalen Castel mocht op Pinksteren onder de vijf communiefeesten niet minder dan vijf vrouwelijke viergeslachten verwelkomen. De twee betrokken families waren dan ook bijzonder trots en hadden maar al te graag dat die uitzonderlijke familieband op foto werd vereeuwigd.

Nelly Godderis (84) uit Pepingen zorgde via haar dochter Maria (56) en haar kleindochter Virginie (35) met diens dochter Louise (10) voor een eerste viergeslacht in de schoot van haar familie. En kleindochter Sylvie (34) en diens dochter Julie (6) maakten dat de familie mettertijd ook kon prat gaan op een tweede viergeslacht.
Esther Cooreman (87) uit Mollem dan weer is samen met haar dochter Eliane (66) de stammoeder van drie vrouwelijke viergeslachten. Kleindochter Iris (41) uit de Schepdaelstraat in Herfelingen schonk op haar beurt mettertijd het leven aan Fran (18), Gracie (9) en Angie(6).       
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief