EDINGEN /BEVER / HERNE – Politie zoekt slachtoffers van fietsdiefstallen

C21

EDINGEN /BEVER / HERNE – Politie zoekt slachtoffers van fietsdiefstallen

Slachtoffers_fietsdiefstallen_edingen
EDINGEN /BEVER / HERNE – Politie zoekt slachtoffers van fietsdiefstallen - © Deschuyffeleer
 

De lokale politie Sylle & Dendre doet vanuit haar commissariaat in Edingen een oproep tot de personen uit de omgeving die eerder het slachtoffer zijn geworden van diefstal van hun fiets of deze uit het oog hebben verloren zich bij haar diensten aan te melden voor het mogelijks herkennen en recupereren van hun rijwielen.

In het kader van haar opsporings- en onderzoeksactiviteiten heeft de politie verschillende fietsen teruggevonden. Personen die sinds het begin van 2014 het slachtoffer zijn geworden van de diefstal van hun fiets in Edingen en vooral in de buurt van het station, worden dan ook verzocht zich kenbaar te maken bij het politiecommissariaat om hun gestolen of verloren rijwiel terug in bezit te nemen.
De politie vraagt wel dat de slachtoffers zich bij haar diensten in Edingen aanbieden met alle mogelijke bewijzen zoals facturen en foto’s om hun fietsen afdoend te kunnen herkennen.
Het onderzoek is in handen van de hoofdinspecteurs Patrick Van Belle en Cédric Rampelberg.
De politiepost in Edingen is gehuisvest in de Hovesstraat 130 (naast Colruyt) en kan telefonisch bereikt worden via 02/397.07.16.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief