HERNE – Bewoners Hoogbaan houden geslaagd buurtfeest

C21

HERNE – Bewoners Hoogbaan houden geslaagd buurtfeest

Buurtfeest_hoogstraat
HERNE – Bewoners Hoogbaan houden geslaagd buurtfeest - Foto ingezonden
 

De bewoners in de ruime omgeving van de Hoogbaan waren dit jaar uitgenodigd op het jaarlijks buurtfeest ten huize van Christine en André Menschaert. Een koel aperitiefje bracht het gezelschap meteen in de gepaste stemming. De deelnemers voelen het buurtfeest alleszins aan als het middel bij uitstek om het samenhorigheidsgevoel in de buurt te bevorderen.

Gastvrouw Christine, haar man en de kinderen verwelkomden de buren rond de beschutte feesttafels onder het terras en de aangebouwde party-tent. Buurman Jurgen Vandennneucker  had inmiddels de barbecue reeds aangewakkerd. De heerlijke geuren prikkelden dan ook al vrij vlug de neusvleugels van de gasten.
“Dit alles maakte dat er ongedwongen en bijzonder gezellig kon gekeuveld worden en de nieuwsjes en weetjes gretig van mond tot oor gingen”, geeft buurman Germain Derijcke aan. “En voor het gezelschap was het ook een ideale gelegenheid om nauwer kennis te kunnen maken met de nieuwe buren Kathleen en David”.
Het moet zijn dat die nieuwe buren het gezellig samenzijn best geslaagd vonden want prompt stelden zij zich kandidaat om de organisatie van het buurtfeest van toekomend jaar op zich te nemen. “En zo is de opvolging klaarblijkelijk verzekerd”, geeft Germain Derijcke  met een kwinkslag nog graag mee.   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief