HERNE – Cursus computer voor senioren

C21

HERNE – Cursus computer voor senioren

De_liberale_bond_van_gepensioneerden_cursus_computer_voor_senioren
HERNE – Cursus computer voor senioren - © Deschuyffeleer
 

De Liberale Bond van Gepensioneerden organiseert in het najaar in restaurant-feestzalen De Egelantier een cursus computer voor senioren. De lessenreeks richt zich in de eerste plaats op zij die nog maar weinig of niets van een computer kennen. Er is geen voorkennis vereist.

Wat mogen de deelnemers van de cursus verwachten? Voorzitter Jeannine Berckmans licht de inhoud toe: “De cursisten leren de computer aan- en uitschakelen. Daarnaast worden ook het toetsenbord en de functies van de muis bestudeerd. Verder komen het bureaublad, vensters, bestanden en mappen aan bod. Er wordt eveneens kort kennis gemaakt met een tekstverwerkingsprogramma zoals opslaan en sluiten, openen en invoegen, eenvoudige tekstcorrecties aanbrengen, lettertypes, symbolen en bijzondere tekens. Ook het internet mag uiteraard niet ontbreken met het openen van websites, het surfen en het gebruik van e-mail”.
Elke deelnemer ontvangt een cursus. De lesgever zorgt ervoor dat elke deelnemer een computer ter beschikking heeft. De cursus beslaat 6 sessies van 3 uur op maandagvoormiddag of -namiddag. De lessen gaan door op 7, 14, 21 en 28 september evenals op 5 en 19 oktober. Leden van de bond kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen 20 €. Het aantal plaatsen is beperkt zodat vlug inschrijven de boodschap is.
Meer Info bij voorzitter Jeannine Berckmans (02/396.08.28).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief