HERNE – Angèle Decat trotse stammoeder van twee viergeslachten

C21

HERNE – Angèle Decat trotse stammoeder van twee viergeslachten

Img_5594
HERNE – Angèle Decat trotse stammoeder van twee viergeslachten - Foto ingezonden
 
Img_5638
HERNE – Angèle Decat trotse stammoeder van twee viergeslachten - Foto ingezonden
 

Angèle Decat uit de Leenstraat mocht recent 80 verjaardagkaarsjes uitblazen. Deze heuglijke gebeurtenis werd dan ook in ruime familiekring gevierd in een feestzaal in Kester. De bijeenkomst was voor de jarige meteen ook de gelegenheid om als stammoeder trots te poseren met haar twee viergeslachten.

Het zijn de twee achterkleinkinderen Lotte (2012) en Amelien (2015) die via kleindochter Evelien (1984) en oma Greta (1959) samen met Angèle (1935) de twee viergeslachten volledig maken.
Overgrootmoeder Angèle is steeds nauw verweven geweest met het landbouwleven. Samen met haar in 2001 overleden echtgenoot Joris Vansnick heeft zij met Greta en met Gerda twee kinderen.
Zij bereddert ten huize alles nog zelf en gaat ook geregeld nog winkelen, naar de markt en naar de bijeenkomsten van de gepensioneerdenbond. Zo lijkt ook zij, volgens haar kinderen, aardig op weg om in de voetsporen te treden van haar moeder Charlotte die de gezegende leeftijd van 105 jaar bereikte. Als tweede in de rij van vier kinderen heeft Angèle nog een broer Roger (Tollembeek) en twee zusters, Martha (Bever) en Agnes (Herfelingen).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 aug 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief