HERNE / BEVER – Woonwinkel verzorgt infoavond verhuren zonder zorgen

C21

HERNE / BEVER – Woonwinkel verzorgt infoavond verhuren zonder zorgen

Verhuren_zonder_zorgen
HERNE / BEVER – Woonwinkel verzorgt infoavond verhuren zonder zorgen - © Deschuyffeleer
 

Woonwinkel Pajottenland zet op woensdag 30 september om 19u30 in een project van de vzw 3Wplus, in het parochiaal Centrum in de Lindestraat een infoavond op rond het verhuren van woningen. De toegang is gratis en zich vooraf aanmelden is niet nodig. De avond is ook toegankelijk voor mensen van buiten Herne en Bever.

“De avond richt zich tot mensen die woningen verhuren of op het punt staan dit te doen”, zegt Nele Vandercammen, de sociale adviseur van Woonwinkel Pajottenland. “Wie een woning wenst te verhuren maar niet goed weet hoe er aan te beginnen of wie niet goed weet wat met een leegstaande woning te beginnen is dan ook bijzonder welkom. Want ook bij dergelijke zaken verleent Woonwinkel Pajottenland graag de nodige steun”.
“Tijdens de infoavond geven we de aanwezigen graag meer informatie zoals wat is een goed huurcontract?, zijn er premies wanneer ik mijn woning renoveer?, welke herstellingen ben ik verplicht te doen als eigenaar? en hoe zit het nu ook alweer met die rookmelders?”, vervolgt Nele. “In het tweede gedeelte van de avond dan weer wordt er toelichting gegeven worden over de werking van een sociaal verhuurkantoor. Enerzijds worden de voor-en nadelen van het verhuren via zo’n kantoor toegelicht en anderzijds deelt een eigenaar, die reeds in zee ging met een sociaal verhuurkantoor, graag zijn ervaringen met de aanwezigen.
Twee weken later, op woensdag 14 oktober om 20u, is er overigens nog een tweede soortgelijke infoavond voorzien in de Schepenbank in Lennik.
Meer info bij Nele Vandercammen via 0496/11.11.96.                                                                      ,
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief