HERNE / BEVER – Kindersportnamiddag met drie disciplines Oosterse krijgskunst

C21

HERNE / BEVER – Kindersportnamiddag met drie disciplines Oosterse krijgskunst

Kindersprotnamiddag_gevechtssporten
HERNE / BEVER – Kindersportnamiddag met drie disciplines Oosterse krijgskunst - © Deschuyffeleer
 

Karate, judo en ju-jutsu. Met deze drie disciplines Oosterse krijgskunst kunnen kinderen tussen 7 en 14 jaar op zaterdag 17 oktober dankzij het overkoepelend Budo Herne vrijblijvend kennis maken in de sporthal Hernekouter in Herne. De drie aangesloten budoclubs werken er dan samen om alle kinderen een leuke en sportieve namiddag te bezorgen.

Tussen 14 en 17u kunnen de jonge deelnemers er om het uur proeven van de drie disciplines en krijgen ze er onderricht van ervaren Bloso-trainers. Deelnemen is helemaal gratis. De kinderen krijgen zo de gelegenheid opeenvolgend een uur karate te doen bij Shotokan karateclub Herne,  een uur judo bij judoclub Herne en een uur ju-jutsu bij de ju-jutsuclub Herne.
Het project is een uitzonderlijk initiatief waarbij de drie clubs de handen in elkaar hebben geslagen om de Oosterse krijgskunst te promoten. Vechtsporten zitten weer in de lift en een goede begeleiding hierbij is dan ook zeker op zijn plaats. “Oosterse krijgskunst is niet alleen verrijkend voor geest en lichaam maar verstevigt ook het zelfvertrouwen bij jong en oud”, zegt Luc De Smet nopens het organisatieteam.
Herne heeft een ruim en bijna uniek budo-sportaanbod en met deze gratis initiatienamiddag willen de drie clubs daar de aandacht op vestigen. Het initiatief geniet trouwens ook de steun van het gemeentebestuur.
Afspraak dan ook in sportieve kledij voor alle deelnemers op zaterdag 17 oktober om 14u. Meer info via 0486/22.68.75 of www.budoherne.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief