HERNE - Liberale Bond Gepensioneerden viert Nieuwjaar

C21

HERNE - Liberale Bond Gepensioneerden viert Nieuwjaar

Dsc04861
HERNE - Liberale Bond Gepensioneerden viert Nieuwjaar - © Deschuyffeleer
 
Dsc04857
HERNE - Liberale Bond Gepensioneerden viert Nieuwjaar - Voorzitter LBG Herne Jeanine Berckmans - © Deschuyffeleer
 
Dsc04856
HERNE - Liberale Bond Gepensioneerden viert Nieuwjaar - Marcel Mathieu en Agnes Vandenschrieck - © Deschuyffeleer
 
Dsc04859
HERNE - Liberale Bond Gepensioneerden viert Nieuwjaar - © Deschuyffeleer
 
20160121_143001
HERNE - Liberale Bond Gepensioneerden viert Nieuwjaar - Rudi Tastenoe - Foto ingezonden
 
20160121_143134
HERNE - Liberale Bond Gepensioneerden viert Nieuwjaar - Foto ingezonden
 
Dsc04866
HERNE - Liberale Bond Gepensioneerden viert Nieuwjaar - Het LBG-bestuur met voorzitter Jeanine Berckmans en haar ploeg (Agnes, Annette, Annie, Linda, Clara, Clothilde, Leona, Liliane, Linda, Ghislaine, Marcella, Alphonse, Polidoor en Jacques) - © Deschuyffeleer
 

De eerste maandelijkse bijeenkomst van 2016 van de Liberale Bond van de Gepensioneerden (LBG) stond volledig in het teken van Nieuwjaar. Zo werd In restaurant-feestzaal De Egelantier met meer dan 100 aanwezigen genoten van een voortreffelijk nieuwjaarsdiner. En daarbovenop was er ook  animator en zanger Rudi Tastenoe die met veelal Franse chansons en met zijn accordeon geen moeite had om de LBG-ers ook nog in grote getale op de dansvloer te krijgen.

Naast de gebruikelijke wensen bij de geboorte van het nieuwe jaar voor de aanwezigen wist een trotse voorzitter Jeannine Berckmans ook haar bestuursleden Agnes, Annette, Annie, Linda, Clara, Clothilde, Leona, Liliane, Linda, Ghislaine, Marcella, Alphonse, Polidoor en Jacques van harte te danken voor hun uitermate gewaardeerde medewerking. “Zonder jullie zou LBG Herne niet zijn uitgegroeid tot de volwaardige en dynamische seniorenvereniging die wij vandaag zijn”, klonk het.
Een bijzondere attentie ging naar de 83-jarige Marcel Mathieu die onlangs de titel van ere-burgemeester werd toegekend. Hij was voor de gemeentefusies in 1977 de laatste burgemeester van Herfelingen.
December en januari zijn bij de LBG overigens maanden met een hoog gehalte aan verjaardagen. De 13 gelukkigen werden dan ook getrakteerd op een warm applaus en een kaartje.
Vers van de naald kon de voorzitter de aanwezigen ook meegeven dat heel binnenkort LBG Herne door het leven zal gaan onder een nieuwe naam. Nog voor de zomer voorziet het  hoofdbestuur van de liberale gepensioneerden immers de geboorte van een splinternieuwe en bijzonder goed herkenbare nationale naam en logo. Die moeten zo dan ook meer uniformiteit onder de afdelingen over het ganse land tot stand brengen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief