HERNE – De Jonge Ware Broeders pakken uit met hun allereerste brunch

C21

HERNE – De Jonge Ware Broeders pakken uit met hun allereerste brunch

Jwb_brunch
HERNE – De Jonge Ware Broeders pakken uit met hun allereerste brunch - © Deschuyffeleer
 

De Jonge Ware Broeders uit Herfelingen organiseren op zondag 28 februari voor de allereerste keer een brunch in het Bavocentrum. Iedereen is er dan van harte welkom tussen 9.30 en 13.30 uur om de jeugdfanfare daadwerkelijk zowel financieel als moreel een steuntje in de rug te geven.

“Het wordt deze keer dus geen traditioneel eetfestijn maar een brunch met op het menu een uitgebreid ontbijt, warme en koude gerechten en heerlijke huisbereide desserten. Alles wordt aangeboden in buffetvorm. Zo kan er dan ook à volonté gesmuld worden”, zegt woordvoerster Maya Van Holder. “Daarnaast kunnen de kinderen zich ook uitleven op een springkasteel voor zover uiteraard het weer het toelaat evenals in de speelhoek. Ook kunnen zij nog leuke prijzen winnen in de kindertombola”.
Deelnemen aan het buffet kost 20€ voor volwassenen, 10€ voor kinderen van 6 tot 11 jaar en 5€ voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Kinderen jonger dan 3 jaar kunnen gratis mee genieten. In de kostprijs is het hele buffet met ontbijt, lunch en dessert inbegrepen met uitzondering van de dranken.
“Onze jeugdfanfare, onderafdeling overigens van De Ware Broeders, organiseert deze brunch onder meer om leuke en betaalbare activiteiten te kunnen aanbieden aan hun leden zoals daar zijn het muziekweekend tijdens de krokusvakantie, Halloween en de zomeruitstappen”, aldus nog de woordvoerster. “En aangezien het onze eerste brunch is en we alles goed willen voorbereiden, vragen we aan iedereen om liefst opvoorhand in te schrijven. Dit kan via e-mail naar jongewarebroeders@hotmail.com of via 0474/25.86.50 vóór 15 februari 2016, met vermelding van naam, aantal volwassenen en aantal kinderen”.
Meer info kan via voorzitter Karlien Moonens (0474/25.86.50) of jongewarebroeders@hotmail.com .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief