HERNE – Kathy Vandekerckhove eerste huisbewaarder van het Dominicanessenklooster

C21

HERNE – Kathy Vandekerckhove eerste huisbewaarder van het Dominicanessenklooster

Za
HERNE – Kathy Vandekerckhove eerste huisbewaarder van het Dominicanessenklooster - © Deschuyffeleer
 
Id_klossterproject_juni_2016___10_
Dominicanessenklooster - Leen Van de Weghe en Kathy Vandekerckhove 2 dames met durf, energie, pit en wilskracht - © Deschuyffeleer
 

Kathy Vandekerckhove uit Galmaarden is de eerstkomende twee jaren de eerste huisbewaarder van het Dominicanessenklooster. Zij mag als het ware nu ‘intreden’ in het nieuwe klooster om er zo het gezicht te worden voor de talrijke nieuwe functies die het klooster werden toebedeeld sinds de aankoop door de gemeente Herne.

De kersverse medewerkster, tevens voorzitter van de gemeentelijke adviesraad in Galmaarden en het vrouwelijk element van het muzikaal duo Lady Safira & The Silver Fox, is uiteraard ontzettend blij met haar aanstelling. “Voor mij is dit een gedroomde job die raakt aan tal van mijn interesses zowel op cultureel vlak als sociaal als vanuit het perspectief van het milieu”, klinkt het. “De gewijde sfeer, de historische achtergrond en de tuin van het klooster spreken me dan ook heel erg aan. Ik ben hier nog destijds meermaals geweest met de eerste communicanten en pastoor Defrijn om te luisteren naar de vaak heel indringende missieverhalen van de zusters en om misvieringen bij te wonen. Kortom, ik ga een job tegemoet waarin ik ten volle mijn hart kan leggen”.
Kathy Vandekerckhove wacht als primo-beheerder alleszins een zware taak en dat beseft zij maar al te goed: “Niet alleen zal ik het representatief gezicht worden van het klooster maar er ook de werkende en stuwende kracht van moeten zijn. Zo dien ik als sleutelverantwoordelijke in te staan voor het openen en het sluiten. Ook het toezicht houden en het controleren van de infrastructuur behoort tot mijn takenpakket net zoals onder meer het naleven van de waarborgregelingen, het verzorgen van de reservaties, het verzekeren van de communicatie, het onderhoud en het bijhouden van de inventaris”.
De nieuwe beheerder is er stellig van overtuigd zich binnen de kortste keren de nodige vakkennis eigen te kunnen maken en zich zo optimaal in de werking van de organisatie te kunnen integreren.Kathy is te bereiken op 0486/38.09.64.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief