HERNE / REGIO - Kyra Dieudonné weerhouden als finaliste Miss Exclusive

C21

HERNE / REGIO - Kyra Dieudonné weerhouden als finaliste Miss Exclusive

Kyra_dieudonn__
HERNE / REGIO - Kyra Dieudonné weerhouden als finaliste Miss Exclusive - Foto ingezonden.
 

De 23-jarige Kyra Dieudonné uit Herfelingen is één van de finalistes van de Miss Exclusive-verkiezing voor 2017. Uiteraard is deze jonge dame uiterst blij met haar selectie. Omdat het steunen van verschillende goede doelen deel uitmaakt van de verkiezing doet zij dan ook een warme oproep om hieraan deel te nemen.

“Het was altijd al een meisjesdroom om aan een grote missverkiezing deel te nemen. Daarom ben ik de organisatoren van Miss Exclusive nu dan ook bijzonder dankbaar voor deze toch wel unieke gebeurtenis”, luidt het. “We krijgen alleszins zeer veel kansen en doen unieke dingen. Het is kortom een prachtig avontuur. Aan onze recente campagne is te zien dat we elk ook ons steentje bijdragen aan een betere maatschappij. Zo steunen wij met de verkiezing verschillende goede doelen zoals Artsen zonder Grenzen waarvoor wij heerlijke snoepjes verkopen. Ook steunen we nog Moeders voor Moeders door allerlei oude kledij in te zamelen. En zo zijn er nog tal van andere goede doelen”.
“Iedereen die dat wil kan me steeds verder steunen door smsjes te sturen naar 6693 met de boodschap ME (spatie) 16. En de weg die ik in gans dat gedoe afleg en de ongelooflijke avonturen die ik erbij beleef kan iedereen ook altijd volgen via  deze Facebookpagina  geeft Kyra nog graag mee.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jul 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief