HERNE – Bourvil en Wanda zoeken nieuw gastgezin

C21

HERNE – Bourvil en Wanda zoeken nieuw gastgezin

Dscn1951
HERNE – Bourvil en Wanda zoeken nieuw gastgezin - Foto ingezonden
 

Nu hun eigenaars andere oorden opzoeken kijken de bonte 4-jarige ezelruin Bourvil en zijn 2-jarige gezellin Mieke reikhalzend uit naar een gastgezin om hen in de beste omstandigheden op te vangen. Wie meent die wens te kunnen waarmaken neemt best zo vlug als mogelijk contact op met de eigenaar om tot een overeenkomst te kunnen komen.

“Het is met spijt in het hart dat wij moeten afscheid nemen van onze Bourvil en ons Wanda”, zegt eigenaar Christian Plaitsier uit de Rasbeekstraat in Sint-Pieters-Kapelle. “Maar omstandigheden maken nu eenmaal dat zij ons niet langer kunnen vergezellen naar onze nieuwe woning. Onze wegen dienen nu onherroepelijk te scheiden. Heel jammer want wij geraakten inmiddels heel verknocht aan onze doodleuke troeteldieren”.
Christian meent dan ook in het aanbieden van Bourvil en Wanda voor adoptie in een gastgezin de oplossing gevonden te hebben om beide gezamenlijk verder door het leven te kunnen laten gaan. Beide ezels zijn immers bijzonder gehecht geraakt aan elkaar en zowel Christian als Bourvil als Wanda zien niet graag dat zij uit elkaar zouden gerukt worden. Daarom dan ook het verzoek om éénzelfde gastgezin te vinden voor beide. “Ezels zijn bovendien kuddedieren bij uitstek en haten eenzaamheid”, voegt Christian er aan toe.
Zowel Bourvil als Wanda verkeren in uitstekende gezondheid en bezitten met bont en grijs/wit momenteel een fel gegeerd haarkleed bij de liefhebbers van ezels.

De eigenaars kunnen bereikt worden via toendra48@gmail.com of 0485/80.14.84. Enkel gastgezinnen die een degelijke opvang kunnen waarborgen worden in aanmerking genomen.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2016
Godelieve Deschuyffeleer
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief