HERNE – Eerste streekproductenmarkt ontvangt nog standhouders met open armen

C21

HERNE – Eerste streekproductenmarkt ontvangt nog standhouders met open armen

Aankondiging_streekproductenmarkt
HERNE – Eerste streekproductenmarkt ontvangt nog standhouders met open armen - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 11 september wordt het Dominicanessenklooster eens te meer in de kijker gesteld met de jaarlijkse ontvangst van de nieuwe inwoners en met een streekproductenmarkt, die voor de eerste keer op het getouw wordt gezet. Beide organisaties moeten het grotendeels gerenoveerd klooster meer bekendheid bezorgen bij het brede publiek.

Vooreerst heet het gemeentebestuur in de voormiddag zijn nieuwe inwoners welkom in het Dominicanessenklooster. Na een rondleiding in het klooster zelf gidst Urbain Deblander vanop een sightseeing bus de gasten verder doorheen de gemeente. Een receptie sluit de bijeenkomst af.
Vanaf 13 u opent het klooster dan zijn deuren voor een streekproductenmarkt die gratis toegankelijk is voor het brede publiek. Hierop krijgen de handelaars en de producenten uit de omgeving en vooral uit het Pajottenland dan de kans hun streekproducten aan te bieden en te promoten. Wie hieraan alsnog wil deelnemen met een stand kan zich hiervoor nog tot 1 september aanmelden bij het gemeentebestuur. Een bezoek aan de markt biedt de bezoekers overigens eveneens de kans kennis te maken met het domein en de fraai gerenoveerde gebouwen.
Tussendoor wordt er ook met verrassingsacts actie gevoerd voor Kom op tegen Kanker.
Binnenkort verschijnt er meer info over het ganse gebeuren op www.herne.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 aug 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief