Ook Vief HERNE toont zijn goed hart voor Kom op tegen Kanker

C21

Ook Vief HERNE toont zijn goed hart voor Kom op tegen Kanker

Lbg_1
Vief Herne met Alfons (penningmeester) , Clara, Annette, Annie, Clothilde, Linda, Marcella, Leona, Linda, Jacques (sec) Polydor (kok) en voorzitter Jeannine Berckmans - © Deschuyffeleer
 
Lbg_3
Kok Polydor aan het werk - © Deschuyffeleer
 
Lbg_2
De seniorenadviesraad met coördinatrice Carine Van de Velde zet zich in voor Kom op tegen Kanker - © Deschuyffeleer
 
Lbg_4
De maandelijkse bijeenkomst van Vief Herne - © Deschuyffeleer
 
Lbg_5
De maandelijkse bijeenkomst van Vief Herne - © Deschuyffeleer
 

Tijdens de maandelijkse bijeenkomst van Vief Herne voorzag het bestuur met voorzitter Jeannine Berckmans aan het roer alvast ook een standje voor de seniorenadviesraad die zich de komende dagen inzet voor de Plantjesverkoop voor Kom op tegen Kanker. Gemeentelijk coördinatrice Carine Van de Velde liet de kans niet onbenut en deed haar uiterste best om er de eerste plantjes over de toonbank te mogen tillen. De plantjes gingen er dan ook vlot van de hand.

Naast de solidariteitsactie voor het Plantjesweekend viel er op de gezellige bijeenkomst gewoontegetrouw alleszins nog een en ander te beleven. Zo pakte kok Polydoor ook nu weer uit met een smakelijk eetmaal. Dit keer werd een lekkere visschotel en als toetje een extra heerlijk dessertje naar aanleiding van de verjaardag van zijn vrouw Leona. Naast voorzitter Jeannine Berckmans werden ook de andere jarigen van de maand met een bijzondere attentie bedacht. Dit was het geval voor Nicole Deneyer, Elza Hauters, Linda Komnata, Jean Kranskens, Victoire Leroy, Christine Neyrinck, Dina Roelens, Grégoire Saenen, Maurice Schoonjans, Huguette Spiliers, Jean van Roy en Monique Vandercappellen. En als nieuwkomer mocht het gezelschap ook nog André Lerens  verwelkomen. 
Overigens worden de komende dagen nog behoorlijk druk voor Vief Herne. Nu zaterdag neemt het gezelschap deel aan een Tiroolse avond in restaurant Alpenrose in Meerbeke. Op zondag 25 september steekt het een handje toe op het Open Vld-eetfestijn in de Kring. En op donderdag 29 september hoopt het tal van zijn leden zien deel te nemen aan de wandeling van de seniorenadviesraad met vertrek aan de kerk in Kokejane.
Meer info over het lidmaatschap en de activiteiten bij de voorzitter via 02/396.08.28 of 0477/73.94. 66 of 0494/57.97.22.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief