HERNE – Hoe omgaan met stress in uw zaak?

C21

HERNE – Hoe omgaan met stress in uw zaak?

Vh_stress
HERNE – Hoe omgaan met stress in uw zaak? - Uitnodiging
 

Na de geslaagde opendeur roept het dynamisch bestuur van de Verenigde Handelaars zijn leden op voor een vormingssessie met stress- en burn-out-coach Dominieke Van Den Bossche rond het omgaan met stress in hun zaak. Die sessie staat op stapel op donderdag 27 oktober om 20u in het Dominicanessenklooster. Ook niet leden van de handelaarsvereniging zijn alvast bijzonder welkom.

“De vormingssessie richt zich naar al wie last heeft van een overvolle inbox, tijdsgebrek, afleiding of nog van een drukke agenda”, verklaart voorzitter Franky Timmermans het opzet. “Wij hebben dan ook een beroep gedaan op Dominieke Van Den Bossche, een specialist in de aanpak van stress en burn-out, om onze leden en andere belangstellenden bakens aan te reiken rond de succesvolle aanpak van die toestanden. Het wordt dan ook een avondje over stress met zowel een vleugje theorie als praktijk en waar vooral veel humor aan te pas komt”.
Voor de leden van de handelaarsvereniging is de deelname gratis. Niet-leden betalen 5€. Vooraf tijdig inschrijven via bestuurvhherne@gmail.com is wel onontbeerlijk voor de goede gang van zaken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief