HERNE – Naaimiekes houden geschenkenbeurs in het Bavocentrum voor Music for Life

C21

HERNE – Naaimiekes houden geschenkenbeurs in het Bavocentrum voor Music for Life

Geschenkenbeurs_2016
HERNE – Naaimiekes houden geschenkenbeurs in het Bavocentrum voor Music for Life - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 4 december van 15u tot 19u organiseren de Naaimiekes opnieuw een geschenkenbeurs in het Bavocentrum in Herfelingen. Een ideale gelegenheid voor sympathisanten en andere belangstellenden om dan al komen uit te kijken naar een origineel Sinterklaas-, Kerst- of Nieuwjaarscadeautje, lijkt het.

De Naaimiekes, een groepje vriendinnen uit Herfelingen en omstreken, organiseren de beurs al voor de derde keer op rij naar aanleiding van de Music for Life-actie van Studio Brussel ten voordele van het Kinderkankerfonds.

Net zoals de voorbije keren zijn de naarstige Naaimiekes al een poosje geleden aan de slag gegaan met hun stikmachine om zelf leuke spulletjes aan te maken. Dit jaar pakken zij uit met onder meer grote en kleine manden, brabbelslabbetjes, wolkenkussentjes, vlaggenlijnen, verjaardagskronen, tuttenkoorden en sleutelhangers.
Tijdens de beurs worden deze originele creaties dan ook verkocht voor het goede doel. Tegelijkertijd werden ook nog enkele andere standhouders uitgenodigd. Die dragen wel elk 10 % van hun opbrengst die dag af aan hetzelfde goede doel.
Daarnaast zijn er tijdens de gezellige beurs ook lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen.
Twee jaar terug in 2014 haalden de Naaimiekes zo maar liefst € 5.000 op voor het Kinderkankerfonds, in 2015 zelfs € 5.350. “Wij hopen dit jaar uiteraard nog beter te doen”, zegt mede-initiatiefneemster Marlies Van Schoors, boordevol vertrouwen overigens in een nieuwe goede afloop.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 nov 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief