Kom naar het infomoment van PajoPower in De Kring in Herne

C21

Kom naar het infomoment van PajoPower in De Kring in Herne

Editie_herne_kring_3__kopie_
De Kring.- Foto Marc Colpaert
 
Energiecoöperatie PajoPower organiseert een infomoment in De Kring in Herne op datum van dinsdag 19 maart om 19 uur. PajoPower plaatste 68 zonnepanelen op De Kring in Herne. In samenwerking met het lokaal bestuur Herne kan op deze manier de energiekost van de uitbating naar beneden gebracht worden en is een stabiele prijs voor jaren gegarandeerd.
 
Voor het vrijwaren van het dorpsleven kocht het lokaal bestuur Herne enkele jaren geleden “De Kring”. Om in lijn te blijven met de klimaatdoelstellingen werd beslist om ook op het dak van de Kring zonnepanelen te plaatsen. De coöperatieve vennootschap PajoPower legde er 68 panelen op het dak om zoveel mogelijk hernieuwbare energie te leveren aan de Kring en het overschot te delen met de andere gemeentelijke gebouwen of op het net te injecteren. De prijs van de opgewekte energie blijft hierdoor voor vele jaren stabiel en is dus niet meer afhankelijk van externe geopolitieke factoren.
 
Stap voor stap evolueren we naar een weerbaarder en klimaatneutraal Pajottenland.
 
Tijdens het infomoment komt u te weten hoe een energiecoöperatie te werk gaat en wat de mogelijkheden zijn in het Pajottenland. Dit gaat door op  dinsdag 19 maart, start om 19 uur, de inkom is gratis in de zaal De Kring, Centrum 20, in Herne.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief