Colorfest op de Dolle Dagen GAASBEEK

C21

Colorfest op de Dolle Dagen GAASBEEK

Colorfeest_gaasbeek
Ingezonden foto
 

Dolle Dagen Gaasbeek zet de zomer kleurrijk in met een nieuw concept ‘COLORFEST’. Op het feestprogramma van Dolle Dagen heeft jarenlang de megaschuimparty gestaan. Steeds was dit een overweldigend succes. Toch willen ze op zaterdag 5 juli iets totaal nieuw lanceren met ‘ COLORFEST ‘.

Na een aantal colorruns in Antwerpen en Brussel starten ze dit jaar met een eerste ‘COLORFEST’ in het pajottenland . Tijdens ‘COLORFEST’ zorgen enkele top dj's voor de muziek, maar is het vooral het kleurpoeder dat het feest zo uniek maakt. Feestgangers komen in lichte kledij en gooien met zakjes poeder naar elkaar. Dat geeft een kleurenpracht in de lucht, op het terrein en op de aanwezigen. Er is geen enkel gevaar voor mens of milieu.
Daarnaast starten ze vrijdag 4 juli met ‘Friday in the Mix’ met bekende topdj’s , BONZAI ALL STARS/DIMARO & LITTLE D/ROBERT ABIGAIL / STEREO KILLAH. Op Zondag 5 juli is er in de namiddag een wandeling door het pajottenland / Zomerterras/ koordtrekken/ optreden van Magic cortez band en naar jaarlijks traditie gaan de ‘pannen van het dak ‘ met een optreden van PAUL SEVERS. Maandag 6 juli sluiten ze het feestweekend af met het beste locale ambiance dj duo en dit alles in het thema ‘TROUWFEEST’. Iedereen die deze dresscode respecteert krijgt een gratis drankje aangeboden.
Kaarten voor vrijdag 4 juli zijn in voorverkoop verkrijgbaar in volgende zaken :
-Lennik: Posi café, Relaks café, café Cheers, Bierhandel-Drinks Limbourg
-Halle: café De Kelt
-Pepingen: café Onder den Toren
-Herne: De Katholieke Kring
-Boekhandel 'De Mark' in Vlezenbeek en Schepdaal
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief