LENNIK - Postbedeling loopt mank in Eizeringen

C21

LENNIK - Postbedeling loopt mank in Eizeringen

Microsoft_word_-_bpost
EP

Al wekenlang is de postbedeling in Eizeringen ronduit ondermaats. Soms zien zij 3 tot 4 dagen geen postbode. Brieven en tijdschriften komen te laat aan. Vele Eizeringenaren vragen zich terecht af of er geen poststukken verloren gaan. Formele klachten hebben tot dusver geen effect gehad.

Carl Dewever voorzitter dorpsvereniging vzw Eizeringen Leeft!: “Via de media vernemen wij dat BPost allerlei nieuwe taken op zich wil nemen, maar in ons dorp slaagt BPost er maar niet in om zijn kerntaak, de dagelijkse postbedeling, naar behoren uit te voeren.Voor veel Eizeringenaren is dan ook de maat vo”l.
Via een raamaffiche hebben ze een open brief aan Koen Van Gerven, CEO van BPost gestuurd
“Mijnheer Van Gerven,
Eizeringen maakt deel uit van de gemeente Lennik. Al weken wordt Eizeringen stiefmoederlijk behandeld door BPost. De postbedeling is ronduit ondermaats. Soms zien wij dagenlang geen postbode. Brieven en tijdschriften komen te laat aan. Vele Eizeringenaren vragen zich terecht af of er geen poststukken verloren gaan. Formele klachten brengen tot dusver geen zoden aan de dijk.
Voor de inwoners van Eizeringen is het duidelijk: BPost verzaakt aan zijn verplichtingen van de publieke dienstverlenende opdracht, zoals voorzien in het beheerscontract met de overheid. Via de media vernemen wij dat BPost allerlei nieuwe taken op zich wil nemen, maar in ons dorp slaagt uw bedrijf er maar niet in om zijn kerntaak, de dagelijkse postbedeling, naar behoren uit te voeren. Hoelang gaat dit nog duren, mijnheer Van Gerven ?
Het geduld van Eizeringen werd lang genoeg op de proef gesteld !”
Er is beterschap in zicht. Vanaf maandag zou er een nieuwe postbode aangesteld worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief