LENNIK - Inge en Ester op inleefreis naar India

C21

LENNIK - Inge en Ester op inleefreis naar India

Editiepajot_lennik_damiaanactie
Ingezonden foto
 

Inge Guillaume en Ester Vandendaele van het Sint-Godelieveinstituut Lennik (5MWIa), vertrokken als vertegenwoordigers van hun school naar het verre India, samen met nog twee duo’s uit andere scholen. Op deze inleefreis zullen ze te maken krijgen met de allerarmste bevolking, de zogenaamde kastelozen.

In Zuid-Oost India zijn ziektes zoals lepra en tbc nog altijd enorm aanwezig, en daarom zet Damiaanactie zich vooral hier sterk in om mensen te genezen. Zij zullen op hun reis projecten bezoeken en getuigenissen afnemen om ervoor te zorgen dat ook de armste bevolking niet wordt vergeten.
Ze zullen ook de op het thuisfront ingezamelde balpennen, ballonnen, potloden, loombandjes,... bezorgen aan de kinderen in India. Heel de inleefreis worden zij vergezeld van een journalist van Ring-tv. Achteraf zal men hun avonturen kunnen zien op de regionale tv. Bovendien kan men ze ook volgen op de facebookpagina “Ring-Tv met Damiaanactie naar India”.
Na hun terugkomst blijven ze met allerlei activiteiten dit bijzonder project in de kijker zetten, samen met hun fantastisch Damiaanteam.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief