LENNIK - Gemeenteradar moet kwaliteit van gemeentelijke dienstverlening aan ondernemers nagaan

C21

LENNIK - Gemeenteradar moet kwaliteit van gemeentelijke dienstverlening aan ondernemers nagaan

Editiepajot_lennik_unizo
Foto Felix Merckx
 

De gemeente Lennik ontving van Unizo het aanmoedigingslabel “gemeenteradar”. De gemeente ontvangt dit label omdat ze deelneemt aan “gemeenteradar”, een instrument om de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening aan ondernemers na te gaan.

Via een online tool worden zowel de gemeentelijke diensten als de lokale ondernemers bevraagd. Het is de bedoeling om met de aanbevelingen die voortvloeien uit de analyse door UNIZO, de gemeentelijke dienstverlening aan de lokale handelaars te verbeteren.
UNIZO spoort stads- en gemeentebesturen voortdurend aan om werk te maken van een ondernemersvriendelijke dienstverlening. Vandaag biedt UNIZO de Gemeenteradar aan, een online tool om de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening aan ondernemers na te gaan.
Via de Gemeenteradar kunnen stads- en gemeentebesturen zelf, en op regelmatige basis, hun díenstverlening aan ondernemers ín kaart brengen. Dit gebeurt op basis van 4 online vragenlijsten.
UNIZO bevraagt tegelijkertijd oe lokale ondernemers naar hun tevredenheid. Het resultaat is een individueel rapport met concrete actiepunten en aanbevelingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief