LENNIK - Probleem vuilniszakken opgelost

C21

LENNIK - Probleem vuilniszakken opgelost

Lennik_logo
EP

De gemeente Lennik heeft formeel overlegd met de leverancier van de vuilniszakken om tot een oplossing te komen voor het probleem van het aantal vuilniszakken per rol. De leverancier erkent dat de gemeente Lennik in deze geen enkele fout begaan heeft, aangezien het een fout in de productie bij de leverancier betreft.

De gemeente Lennik heeft samen met de leverancier van de vuilniszakken een definitieve oplossing uitgewerkt ter compensatie van alle inwoners. De leverancier heeft de gemeente Lennik bevestigd akkoord te zijn om per adres twee gratis vuilniszakken te verdelen om de gezinnen te compenseren voor hun geleden of mogelijk geleden schade.

De gemeente Lennik heeft bijkomend om een schadevergoeding verzocht voor de geleden schade en de aantasting van het imago van de gemeente Lennik. Daarover is de leverancier en de gemeente nog niet tot een vergelijk kunnen komen, maar de gemeente Lennik rekent op de constructieve houding van de leverancier, om het vertrouwen tussen het bestuur en de leverancier te herstellen

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief