KVLV EIZERINGEN nodigt uit op hun eerste ‘Weggeefkast’

C21

KVLV EIZERINGEN nodigt uit op hun eerste ‘Weggeefkast’

Kvlv_eizeringen_-_sharefair_18-19
EP

KVLV wil dat het plezier van delen en geven zich als een virus verspreidt, ook op het platteland. Daarom organiseren verschillende KVLV-groepen in het weekend van 17, 18 en 19 oktober 2014 een ShareFair. ShareFairs zijn gezellige geef- en deelevenementen in heel Vlaanderen.

KVLV-Eizeringen doet mee en nodigt iedereen uit op hun eerste ‘Weggeefkast’in zaal ’t Trefpunt, Carnaalstraat 27 in Eizeringentijdens hun jaarlijkse kaas- en wijnweekend dat doorgaat op zaterdag 18 oktober 2014 17:00 en op zondag 19 oktober vanaf 15:00.
Wat geven we weg: speelgoed, boeken, decoratie artikelen. Spullen die wachten op een nieuw leven. Het is gratis, het gaat om duurzaam omgaan met spullen die je zelf niet meer gebruikt en waarmee je iemand anders kan gelukkig maken.
Geven en delen is plezant! Het is een ontzettend leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen én… het maakt je gelukkig. De ShareFairs van KVLV zijn de ideale plaats om je met dit prettige virus te laten besmetten. De letterlijke vertaling van een ShareFair is immers een ‘deelbeurs’, maar ShareFair kan je ook ruimer én aantrekkelijker vertalen als ‘deelfeest’ of ‘deelmarktje’.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief