LENNIK - Na 10 jaar terug oude tractoren op jaarmarkt

C21

LENNIK - Na 10 jaar terug oude tractoren op jaarmarkt

Editiepajot_lennik_oude_tractoren
Foto van de wedstrijd 10 jaar geleden (foto Jean Geeroms)
 

Tien jaar geleden, ter gelegenheid van de 55ste jaarmarkt, organiseerde het comité een wedstrijd voor oude tractoren. Voor de 65ste jaarmarkt willen ze dit overdoen en dit voor tractoren van voor 1975 ! 

Alle Oldtimer tractoren zijn welkom doch ze laten maximum drie tractoren toe per eigenaar. De wedstrijd gaat door op het moment van de jaarmarkt op het Masiusplein op zaterdag 22 november 2014 en dit van 8u30 tot 13 uur. Inschrijven is wel noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar één van de volgende e-mail adressen : johan@jaarmarktlennik.be of info@jaarmarktlennik.be of een briefje naar J. SEYNAEVE, Hemelveldweg 36 te 1750 Lennik met de volgende gegevens : naam eigenaar, adres en gemeente, telefoonnumer, merk tractor, type en bouwjaar. Dit voor 15 november 2014.
Meteen is deze wedstrijd ook een eerbetoon aan Jean Geeroms die in maart van dit jaar overleden is. Ondanks dat hij niet tot het comité behoorde was hij wel één van de bezielers en werkers achter de schermen van de jaarmarkt. Hij organiseerde tien jaar geleden mee de tractorenwedstrijd en elk jaar de wedstrijd voor veldvruchten en was hierdoor een van de personen waar het comité op kon tellen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2014
Felix Merckx
Jean Geeroms
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief