Voor 5000 euro aankoopcheques te winnen bij LENNIKse handelaars

C21

Voor 5000 euro aankoopcheques te winnen bij LENNIKse handelaars

Affiche_eindejaarsactie_lmv_2014
EP

Ook dit jaar organiseert het Lenniks Middenstandsverbond, samen met de gemeente Lennik een grote eindejaarsactie. Wie in december koopt bij de deelnemende handelaars maakt kans op aankoopcheques voor een totale waarde van 5000 euro.

Ruim 60 winkels nemen aan de actie deel, wat meer is dan de laatste jaren. Op zaterdag 20 en zondag 21 december houden de Lennikse handelaars een eindejaars opendeurweekend.
Tijdens deze eindejaarsactie worden de handelaars op een positieve manier in de kijker gezet en maakt u als klant kans op één of meer aankoopcheques. Hiermee wil Lennik zich profileren als een echte winkelgemeente. Waar het gezellig shoppen is, dicht bij huis. En daar hoort ook een opendeurweekend bij op 20 en 21 december. Een uitstekende gelegenheid om kerst- en nieuwjaarscadeautjes aan te schaffen. Het middenstandsverbond kan ook nu rekenen op steun van de gemeente Lennik. Meer info op www.middenstandlennik.be.
Zes winnaars bij elke trekking

De actie loopt van 1 tot 31 december 2014 en voorziet in de verloting van waardebonnen voor een totale waarde van 5000 euro. Deze verloting gebeurt door middel van drie trekkingen, die respectievelijk plaatsvinden op 15 en 23december 2014 en op 5 januari 2015. Bij elke trekking worden er 6 winnaars uit de deelnemingsformulieren getrokken. Elke winnaar krijgt 25 waardebonnen van elk 10 euro die hij kan gebruiken als betaalmiddel bij alle deelnemende handelaars. Bij de laatste trekking wordt uit alle ingezamelde deelnemingsformulieren nog één hoofdwinnaar getrokken die voor 500 euro aan waardebonnen ontvangt. De waardebonnen zijn geldig tot 31 maart 2015

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief