SGI LENNIK zamelde 5.516 euro in voor India

C21

SGI LENNIK zamelde 5.516 euro in voor India

Sgi_lennik
Ingezonden foto's
 
Sgi_lennik_2_
Ingezonden foto's
 

Een beetje in het spoor van Music for Life van Studio Brussel, houden leerlingen van het Sint-Godelieveinstituut Lennik traditioneel op de laatste schooldag van het eerste trimester een muzikale actie op de speelplaats. Ze draaien de 20 liedjes waarvoor de meeste centjes werden opgehaald en schenken die dan aan een goed doel. Vorig jaar nog aan een school in Nepal. Dit jaar zamelden ze 5516 euro in

Dit jaar staat India centraal: leerkracht Inge en vijfdejaar Ester bezochten er in oktober enkele projecten van Damiaanactie, en verloren er hun hart. Ze zagen ook dat deze projecten enkel mogelijk zijn dankzij de steun van velen. Om mensen met lepra en tbc een passende begeleiding en genezing te geven, heeft Damiaanactie die steun immers hard nodig.
Ook dit jaar lieten de leerlingen en leerkrachten van het SGI hun hart zien. Zij zamelden op allerlei manieren: koekjes verkopen, zingen, wafeltjes bakken,… geld in voor hun favoriete liedje.
Wij nodigen jullie graag uit om samen met ons te genieten van deze top 20. Wij denken dat het beste moment om langs te komen rond 11u30 is. Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind en mogen we jullie morgen verwelkomen op de speelplaats. Ze verzamelden  5516 euro. Damiaanactie kan met 40 euro een mensenleven redden. Zij hebben vandaag dus reeds 138 mensenlevens gered
Mensen die net als wij Damiaanactie willen steunen, kunnen dit via rekeningnummer BE05 0000 0000 7575 met vermelding 4403.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 dec 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief