SIGO! LENNIK neemt deel aan prestigieus Erasmus + project

C21

SIGO! LENNIK neemt deel aan prestigieus Erasmus + project

Editiepajot_lennik_sigo
De leerkrachten die deelnemen aan de BETT-beurst. Vlnr: Liesbeth De Pauw, Mieke De Vriendt, Diederik Nieuwborg, directeur Fanny De Troyer, pedagogisch begeleider Hans Van Boven en Isabelle Vandenhouwe (Ingezonden foto)
 

SIGO! is één van de 49 scholen die geselecteerd zijn aan de hand van een uitgebreid en inspirerend aanvraagdossier, om deel te nemen het prestigieus Erasmus + project.

Bij SIGO! ligt het accent op de individuele ontplooiing van elke leerling. Het doel is alle leerlingen de nodige tools te geven om optimaal te functioneren in de maatschappij van de toekomst. Hierbij wil het Erasmus + project SIGO! steunen en de nodige materiële ondersteuning bieden. Zo worden jongeren zowel voorbereid om verder te studeren als onmiddellijk te participeren in het werkveld.
Het engagement van SIGO! berust zich op drie pijlers: samenwerkingsverband met andere Vlaamse scholen; deelname aan de BETT-beurs in Londen en het inzetten van moderne ICT technologieën in alle lessen
Dit weekend vertrekt een team van leerkrachten naar de prestigieuze BETT-beurs in Londen waar zij via verschillende workshops zullen kennismaken met enkele proefprojecten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief