LENNIK - Guido en Agnes zijn vertrokken naar Indië

C21

LENNIK - Guido en Agnes zijn vertrokken naar Indië

Editiepajot_lennik_indi___2_foto_olaf
Foto's Olaf
 
Editiepajot_lennik_indi___3_foto_olaf
Foto's Olaf
 
Editiepajot_lennik_indi___4_foto_olaf
Foto's Olaf
 

Onder grote belangstelling zijn Guido Vermeir en Agnes Vereertbrugghen, een koppel van 63 en 61 jaar oud uit Sint-Martens-Lennik vertrokken met de fiets naar Indië. Zij willen met kerstmis na een tocht van 14.000 km daar aankomen om samen met Father Leeno in Fathimanagar (Warangal) kerstmis te vieren. Tijdens hun laatste Indiareis in 2013, nodigde hij hen hiervoor uit.

Hun tocht loopt langs België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Slovakije, Hongarije, Kroatië, Servië, Bulgarije, Turkije, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan, Tadzjikistan, Kirgizië, China, Pakistan om uiteindelijk in Indië aan te komen.
Zij doen dat voor het goede doel. Zij willen samen met Wanakkan in Indië waterputten, boorputten, vijvers, watertanks, uitdiepen of ontzilten van watervoorzieningen, kunstmatig aangelegde meren om het water uit de bergen te vergaren. Om dit te realiseren zoeken zij sponsors. Hun objectief is de tribale bevolking (de armste der armen) in het Indische binnenland te voorzien van sanitaire voorzieningen en drinkbaar water. Al het ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar Wanakan. Hun reis en verblijf onderweg betalen ze zelf.
Giften kunnen gestort worden op rekening BE14 2930 4613 6083 van Wanakan met vermelding “"Guido en Agnes op weg ..." Zij zijn financieel aftrekbaar vanaf 40 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2015
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief