LENNIK - De Slimste quiz Ter Wereld

C21

LENNIK - De Slimste quiz Ter Wereld

Editiepajot_lennik_quiz
Ingezonden foto
 

De jeugdafdeling van KFC Lennik organiseerde zijn tweede versie van De Slimste quiz Ter Wereld. Wegens de grote opkomst en de positieve respons werd dit jaar gekozen voor een grotere locatie namelijk de feestzaal van de Jongensschool in Sint Martens Lennik. Het organiserend team werd een beetje uitgebreid om de quiz zo goed mogelijk aan de deelnemers voor te stellen.

Er werd gespeeld met ploegen van minimum 3 en maximum 5 personen. In totaal kregen de deelnemers 8 ronden van 10 vragen voorgeschoteld met telkens wederkerende thema’s: Actualiteit, Aardrijkskunde & Geschiedenis, Sport, Wetenschap & techniek, Fauna & Flora, Film, Kunst & Literatuur, Media & multimedia, Varia & Muziek.
Naast de reguliere ronden waren er ook 4 ‘tafelronden’ waar foto’s de hoofdrol bepaalden en 1 ‘superronde’ waar 20 tunes van TV-programma’s dienden te worden herkend.
28 ploegen gingen met elkaar de strijd aan en tot na de laatste ronde wisselden alle plaatsen in de top 5 met uiteindelijk volgend resultaat: 1. Van Horen Zeggen; 2.Relax; 3.Amigo; 4. Lenn-IQ en 5. Slimmer dan Ben Crabbé
Elke ploeg kreeg een diploma mee met gedetailleerde resultaten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief