LENNIK huldigt Koen Roesems

C21

LENNIK huldigt Koen Roesems

Editiepajot_lennik_roesems_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_lennik_roesems_2_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_lennik_roesems_3_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 

Sinds 1 januari 2015 is de brandweerzone Brabant West een feit geworden. Dat maakt meteen ook dat de brandweer Lennik zoals we die tot op heden altijd hebben gekend als centrumgemeente van de brandweer voor Lennik, Roosdaal en Gooik ophoudt te bestaan .

 Iemand die door die hervorming de Lennikse Brandweer zal verlaten is majoor Koen Roesems, Koen in hart en nieren verbonden met de Lennikse brandweer begon er zijn loopbaan in 1987 als vrijwillig brandweer man, in 1999 werd hij aangesteld als dienstchef van de vrijwillige brandweer, in 2002 werd hij beroepsonderluitenant, en in 2003 werd hij kapitein .
Dat betekent dat hij 28 jaar deel uitmaakt van het korps waarvan 14 jaar als dienstchef, commandant van brandweer Lennik .
 Het is niet dat Koen Roesems Lennik zal verlaten, niet omdat hij met pensioen gaat, niet omdat hij van werk verandert, maar wel omdat de federale overheid besloten heeft te gaan werken in een brandweerzone .
Koen wordt voortaan directeur logistiek Vlaams-Brabant West bij de brandweer .
Burgemeester Irina de Knop mocht Koen namens de gemeente Lennik een oorkonde overhandigen voor zijn 28 jaar dienst bij de brandweer Lennik, het gemeentebestuur had de taak een mooi brandweerman beeldje, een mand met streekproducten en een bos bloemen voor Koens zijn echtgenote te overhandigen, en Koen veel succes te wensen bij zijn nieuwe functie binnen de brandweer .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief