LENNIK - Blacklight volleybaltornooi

C21

LENNIK - Blacklight volleybaltornooi

Editiepajot_lennik_blacklight
EP

Volleybal en Lennik gaan hand in hand. Meer nog, volleybal heeft Lennik op de kaart geplaatst. Jonge talentvolle volleybalspelers uit dit volleybal dorp sloegen de handen in elkaar en organiseren in de Sporthal Jo Baetens de eerste editie van het BlackLight Volleybaltornooi op zaterdag 9 mei 2015.

De afgelopen jaren sloot volleybalclub VC Lennik Heren het volleybalseizoen traditioneel af met een oudertornooi. Onder impuls van de 2de provinciale herenploeg wordt dit tornooi dit jaar in een nieuw kleedje gestoken. Met gepaste trots wordt dan ook het vernieuwde concept voorgesteld: het BlackLight Volleybaltornooi.
BlackLight & Volleybal : een ideale combinatie
Wat kan er verwacht worden? een sfeervol verduisterde zaal met blacklights & special effects, een entertainend volleybal tornooi, aangepaste outfits & accessoires eten en drank aan democratische prijzen en dit alles op de beat van de muziek
De ploegen bestaan voor de gelegenheid telkens uit 5 spelers. Iedereen kan mee doen, het is een recreatief tornooi. Supporters zijn uiteraard ook van harte welkom. Het tornooi wordt afgesloten met een gezellig 90’s party.
Deelnameprijs: 25€ per ploeg (een ploeg bestaat in dit geval uit 5 spelers). Voor inschrijvingen & vragen: beachpointlennik@hotmail.com - https://www.facebook.com/events/344006989136997/ 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief