HERNE/LENNIK – Dirk Vanderlinden stelt derde Vandiesel Company-thriller voor

C21

HERNE/LENNIK – Dirk Vanderlinden stelt derde Vandiesel Company-thriller voor

Duirk_vanderlinden_thriller
HERNE/LENNIK – Dirk Vanderlinden stelt derde Vandiesel Company-thriller voor
 

Auteur Dirk Vanderlinden uit Herfelingen heeft het weer gedaan. Na zijn eerste twee succesvolle boeken over en met de Vandiesel Company, verschijnt op 23 mei met De Bonsai-Collectie nu al zijn derde thriller bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts. Hij stelt dan ook bijzonder trots zijn nieuw geesteskind voor op donderdag 28 mei 2015 om 19u00 in de Standaard Boekhandel van Lennik. Die voorstelling staat open voor het publiek.

De auteur brengt op de voorstelling meteen ook een aantal hoofdpersonages uit zijn boeken mee en er is bovendien een ‘unplugged’ optreden van een paar leden van de Rock Tribute Band ‘The Crowd’. Een aanrader!
Met zijn nieuwste boek snijdt Vanderlinden met de concurrentie in de modewereld en de strijd om de macht door een zoektocht naar de meest revolutionaire ideeën weer een brandend actueel thema aan.
Wanneer een medewerkster van een Londens modehuis vermoord wordt teruggevonden op de bekende halve brug in Avignon en er enkele dagen later ook een geheimzinnige inbraak verijdeld wordt in een legerkazerne in Frankrijk, moet de Vandiesel Company opnieuw alles op alles zetten om de waarheid te achterhalen. Het gaat van Parijs over Avignon via Milaan naar Andalusië om uiteindelijk opnieuw in Avignon een verrassende ontknoping te kennen. De vraag is niet alleen wie er achter de Bonsai-Collectie zit, maar ook en vooral wat haar de moeite loont om er voor te moorden.
Voor de lezers die al eerder kennis maakten met de Vandiesel Company, is het meteen een leuk weerzien met de vertrouwde personages. Wie de eerste twee boeken nog niet gelezen heeft, kan met dit derde boek overigens nog perfect inpikken, want alle verhalen staan los van elkaar. Bovendien krijgt de Company dit keer versterking van Sam, een getrainde militair die bonsaiboompjes kweekt, en van De Hoed, een expert op het gebied van goud en munten. Die hulp zullen ze goed kunnen gebruiken, want ook nu wordt het niet eenvoudig om het mysterie te ontrafelen.
Meer info over de boekvoorstelling, de auteur en de personages is terug te vinden op www.thevandieselcompany.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2015
Godleieve Deschuyffeleer
Foto ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief