LENNIK - Gemeenteraad kon niet doorgaan

C21

LENNIK - Gemeenteraad kon niet doorgaan

Gemeenteraad_2013
EP

De gemeenteraad in Lennik kon niet plaats vinden. Voor de 2de keer op rij slaagde de meerderheid er niet in om met voldoende aanwezig te zijn. Op basis daarvan besliste de oppositie deze keer de meerderheid niet te depanneren, wat vorige maand wel nog het geval was.

Een lid van de meerderheid, Kelly Van Vlaenderen was afwezig om gezondheidsredenen en schepen Van Ginderdeuren mag om de gekende reden van zijn partij nog niet deelnemen aan de zitting.
“Burgemeester De Knop trachtte de schuld bij de oppositie te leggen om zo de aandacht van haar eigen verantwoordelijkheid af te leiden. De verantwoordelijkheid ligt nochtans volledig bij de bestuursmeerderheid, ze kozen ervoor een nipte meerderheid te vormen én sluiten eigen leden uit. Burgemeester De Knop verwacht blijkbaar dat de oppositie haar meerderheid recht houdt!?” zegde de oppositie.
Burgemeester Irina De Knop legde de verantwoordelijkheid van het niet doorgaan van de gemeenteraad in handen van de oppositie. Het is niet omdat de meerderheid in de minderheid zit dat de gemeenteraad niet kan doorgaan, zegde burgemeester De Knop.

De meerderheid moet nu een nieuwe datum vastleggen voor een volgende gemeenteraad

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jun 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief