SIGO! LENNIK brengt de etiquette in praktijk

C21

SIGO! LENNIK brengt de etiquette in praktijk

Editiepajot_lennik_sigo
Ingezonden foto
 

De leerlingen van 4 Voeding-Verzorging van SIGO! Lennik sloten hun jaar feestelijk af met een etentje in restaurant A Point te OLV-Lombeek. Samen met Herman De Schryver leerden ze het hele jaar door over etiquette en konden dit nu ook in de praktijk ervaren. De leerlingen mochten hun menu zelf samenstellen en uiteraard genoten zij ervan om zelf eens bediend te worden.

“We mogen fier zijn op onze leerlingen, die zich ook in een niet voor de hand liggende omgeving voorbeeldig weten te gedragen. En dat zij ook gebruik maakten van hun opgedane kennis om er een leuke en tevens leerrijke middag van te maken.”, aldus leerkracht Herman De Schryver.
Pesten-dat-kan-niet-prijs.
Jaarlijks reikt Tumult, een organisatie die ernaar streeft om jongeren een actieve cultuur van vrede en geweldloosheid bij te brengen, een prijs uit voor een school waar er op een actieve manier wordt gewerkt rond pesten.
SIGO!Lennik werd dit jaar genomineerd voor deze prijs met een project waarbij de leerlingen zelf werkten aan een dag rond respect. De leerlingen van de 2e graad werkten voor die dag een aantal lesjes en activiteiten uit voor de andere leerlingen en bouwden zelfs een eigen anti-pest-muur.
In november mag SIGO! Lennik dit project gaan voorstellen samen met de andere genomineerden en maakt de school kans op de hoofdprijs van € 2 500.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2015
Felix MerckxIngezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief