LENNIK - Nieuw materiaal voor technische dienst

C21

LENNIK - Nieuw materiaal voor technische dienst

Editiepajot_lennik_technische_dienst_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Lennik investeerde aanzienlijk in de optimalisering van de werking van de Technische dienst, onder meer door een aantal machines en materiaal nieuw aan te kopen en oud materiaal te vervangen.

 Onlangs werden een nieuwe graafmachine en tractor in dienst genomen. Een nieuwe kipwagen en een nieuwe maaiwagen worden later dit jaar geleverd. Er zal ook nog een multifunctionele veegmachine aangekocht worden. Het bestuur zet tevens in op duurzaamheid met de aankoop van een elektrische fiets en de geplande aankoop van 2 duurzame CNG bestelwagens.
De nieuwe kleine graafmachine heeft een prijskaartje van 27.000 euro. Ze zal gebruikt worden voor het uitgraven van grafputten en ander klein werk. Om het te vervoeren werd een container aangeschaft, kostprijs 4.000 euro.
Ook een nieuwe tractor werd voorgesteld (kostprijs 85.000 euro). Hij zal vooral genruikt worden om gras te maaien, maar kan ook uitgebreid worden met andere werktuigen, zodat het ook voor andere doeleinden kan ingezet worden.

Voor kleine verplaatsingen van het personeel werd een elektrische fiets (1.800 euro) aangekocht. Het is echter een herenfiets, zodat het vrouwel

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2015
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief