LENNIK - Festivalweide midden maïsveld

C21

LENNIK - Festivalweide midden maïsveld

Editiepajot_lennik_amumais
Ingezonden foto
 

Mix Amasing en Maïs en je krijgt Amaïzed en laat dat net de 2 hoofdaspecten zijn van het nieuwe concept van Blits Events. Amaïzed zal deze zomer voor het eerst plaatsvinden op 18 en 19 September. Onder het motto ‘In the middle of nowhere’. En dit mag je letterlijk nemen.

Deze unieke locatie bevindt zich in het mooie, groene landschap van het Pajottenland meer bepaald in Lennik. Twee dagen zullen de Dance en Techno liefhebbers kunnen genieten van een unieke ervaring. Feesten op hun geliefkoosde muziek, ver weg van alles. En om het ‘In the middle of nowhere-gevoel’ helemaal tot zijn recht te laten komen zal de festivalweide zelf, zich in het midden van een maïsveld bevinden. Hiervoor willen ze graag Luc Demaeseneer, Jurgen Hendrickx ( Loonwerken De Smedt) en Christophe Heymans bedanken voor het realiseren van deze unieke locatie.
Eerst werd er maïs geplant en vervolgens zaaiden ze gras in het midden van het veld en in twee gangen die dienen als in-en uitgang . Het gras zorgt ervoor dat de feestvierders op een goede ondergrond kunnen dansen. Het festival is volledig openlucht maar indien het regent zal er een groot deel overdekt zijn.
Op vrijdag start men om 21.00. Voor deze eerste editie wisten ze al direct enkele top acts te strikken uit binnen en buitenland. Nils Van Zandt en Robert Abigail, twee Nederlanders die al jaren meedraaien aan de top van de dancemusic. Ook op vrijdag 2 dj’s die beiden al op Tomorrowland draaiden, Shutterz en Stereo Killah, deze laatste staat dit jaar zelf voor de tweede keer oprij op Tomorrowworld.
Zaterdag gaan de deuren al open om 14.30. Headliners deze dag zijn ongetwijfeld Seba Lecompte, Leesa en Lucas Caroso. Zij speelden al op verscheidene techno en house events en in de grootste clubs in België en het buitenland. De volledige line staat op op de facebook pagina.
Een Ticket voor vrijdag en zaterdag kost telkens € 10, voor een combi ticket betaal je €17. Opgelet, tickets kan je enkel Online bestellen via www.blitsevents.be en kan vanaf 18 jaar of ouder.
Het festivalterrein is enkel bereikbaar via de Frans-Luckxstraat 102. Er is op wandelafstand parking voorzien. Bij slecht weer zal er in de nabije omgeving parking zijn en kan men met een gratis shuttle bus naar het festival.
Studenten gezocht
Wie graag een centje bijverdient en ervaring heeft bij het helpen op fuiven en festivals kan zich kandidaat stellen door te mailen naar info@blitsevents.be

Voor meer info kan je surfen naar www.facebook.com/blitsevents of www.blitsevents.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief