LENNIK - KLJ New Years party in sporthal ‘Jo Baetens

C21

LENNIK - KLJ New Years party in sporthal ‘Jo Baetens

248986_207655335936614_4962858_n
EP

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de leidingsploeg en enkele oud-leiding van KLJ SML ook dit jaar weer de KLJ SML New Years Party op oudejaarsavond. De voorbije twee jaren vond dit evenement plaats in een grote partytent, maar hoewel de opkomst steeds heel groot was, keren ze dit jaar terug naar Sporthal 'Jo Baetens' in Lennik.

De reden waarom ze opnieuw verhuizen is tweeledig: Enerzijds hield het organiseren van zo'n groot evenement in een partytent in de winterperiode een groot risico in. Zo werden we vorig jaar getroffen door een hevige sneeuwbij tijdens de opzet waardoor een plas water in de fuifzaal onvermijdelijk werd.
Daarnaast hield het opzetten van een tent (en alles wat daarbij kwam kijken) heel veel werk in. De groeiende workload begon heel moeilijk te worden voor de vele studenten die in de leiding van KLJ SML zitten tijdens de blokperiode.
In samenspraak met de Gemeente Lennik zijn ze overeengekomen om het bezoekersaantal op dsez fuif te beperken tot 1200 gasten om te voldoen aan de normen van de brandveiligheid in Sporthal 'Jo Baetens'. Ze zullen dan ook alleen maar werken met kaarten in een voorverkoop waarbij het niet meer mogelijk wordt om aan de kassa te betalen op de avond van de fuif. Een kaart in voorverkoop kost € 10.
Aangezien we nu met een beperkt aantal kaarten gaan werken, willen we voornamelijk de jeugd van Lennik (en de omliggende gemeenten) aantrekken. Om ervoor te zorgen dat zij allemaal aan een kaart geraken, gaan de organisatoren samenwerken met alle verenigingen van Lennik en hen goed op voorhand inlichten.
Daarnaast werken ze dit jaar ook met een minimumleeftijd voor de gasten. Ze zullen enkel mensen binnenlaten vanaf het geboortejaar 2000 (m.a.w. mensen die 16 jaar worden in 2016) en ouder.
De kaartverkoop start zaterdag tijdens de promotoer. Een 60-tal leiding en oud-leiding zullen met een bus het Pajottenland doorkruisen en in verschillende cafés en jeugdhuizen promo maken voor de nieuwjaarsfuif. Daarnaast zullen ze de komende weken op verschillende fuiven kaarten verkopen en ook op de jaarmarkt van Lennik heeft KLJ SML een standje waar men kaarten kan kopen.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 nov 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief