LENNIK - Dag van de Lambiek

C21

LENNIK - Dag van de Lambiek

Dag_van_de_lambiek
EP

Wie graag wil proeven van een uitzonderlijke collectie lambieken, moet op zaterdag 5 december 2015 tussen 15 uur en 22 uur zeker naar de Dag van de Lambiek komen. Dit evenement wordt voor de 8ste keer georganiseerd door vzw Het Geuzegenootschap.

Deze maal gaat de Dag van de Lambiek door in de gloednieuwe opslagplaats van het Huis van de Geuze (Nellekenstraat 42A, 1750 Lennik - Eizeringen). Op het menu staan lambieken van zowat alle lambiekbrouwers. Bijzonder aan deze editie zijn het grote aantal fruitlambieken die door een aantal enthousiastelingen op vat werden gestoken. Zo zal je onder andere kunnen proeven van krieklambiek op pinot noir-vaten, vlierbloesemlambiek, abrikozenlambiek, muscaatdruivenlambiek, frambozenlambiek en passievruchtlambiek. Nooit eerder werd zo'n verscheiden assortiment fruitlambieken aan het publiek voorgesteld.
De opslagplaats van het Huis van de Geuze ligt op wandelafstand van herberg In de Verzekering tegen de Grote Dorst. Het Geuzegenootschap organiseert een gratis shuttledienst tussen de herberg en de opslagplaats. Het te bellen telefoonnummer zal aan de deur van de herberg ophangen.
Nacht van de Grote Dorst 2016: vrijdag 22 april
Op vrijdag 22 april 2016 organiseert vzw Het Geuzegenootschap opnieuw het tweejaarlijks, Internationaal Geuze- & Kriek Festival van het Pajottenland en de Zennevallei, beter bekend als de ‘Nacht van de Grote Dorst’. Dit bierevenement is inmiddels uitgegroeid tot het grootste bierfestival van de streek. In 2014 namen er meer dan 2.000 mensen aan deel!
Het Internationaal Geuze- & Kriek Festival zal echter niet meer in Eizeringen plaatsvinden. De precieze locatie wordt binnenkort bekendgemaakt op de festivalwebsite. Geen nood, het festival gaat nog steeds door in het Pajottenland en zal gemakkelijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. www.nachtvandegrotedorst.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief