Beste café ter wereld ligt in EIZERINGEN.

C21

Beste café ter wereld ligt in EIZERINGEN.

Eizeringen_verzekering_
De Verzekering tegen de Grote Dorst is werelds beste café.
 

‘In de Verzekering tegen de Grote Dorst’ in de Lennikse deelgemeente Eizeringen is het beste café ter wereld. Ze kregen deze erkenning van de internationale bierwebsite RateBeer. De website bekroont het cafeetje ook tot op één na beste bierbestemming ter wereld. Armand Debelder van Brouwerij Drie Fonteinen in Beersel werd volgens RateBeer de derde beste brouwer van de wereld.  Dit is een erkenning voor jaren werken aan een schitterende geuze waarmee hij bijzonder tevreden is.

RateBeer maakte z’n lijst bekend met beste cafés, bierrestaurants, brouwertapzalen en bierwinkels van 2015. Het volkscafé ‘In de verzekering tegen de Grote Dorst”, aan de kerk van Eizeringen, gaat aan de haal met de titel van beste café. Ook restaurant 3 Fonteinen in Beersel vielen in de prijzen in de categorie ‘beste bierrestaurant’.

‘In de Verzekering tegen de Grote Dorst” is vooral populair bij geuze- en lambiekliefhebbers. Dat is meteen ook de specialiteit van het cafeetje. Wie zich nu wil reppen om naar het ‘beste café ter wereld’ te trekken, moet wel met één ding rekening houden. Het café heeft de langste naam maar heeft de minste openingsuren. Open op zondag van 10u tot 13u30.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2016
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief