De gemeente LENNIK zet in op een betere dienstverlening en toegankelijkheid

C21

De gemeente LENNIK zet in op een betere dienstverlening en toegankelijkheid

Edurueoajit_lennik_gemeentehuis_foto_merckx
Foto Felix Merckx

De gemeente Lennik gaat voluit voor een betere dienstverlening en toegankelijkheid voor haar inwoners en bezoekers. Hoe?

De realisatie van een onthaalbalie op het gelijkvloers van het gemeentehuis
Sinds januari 2016 hebben ze een echte onthaalbalie. Deze bevindt zich op het gelijkvloers. Cindy en Sandy helpen bezoekers en inwoners wegwijs en zijn voortaan jouw centraal aanspreekpunt. Voor al jouw algemene vragen, maar ook voor het bekomen of indienen van allerhande formulieren, documenten en producten zoals:een stratenplan, een toeristische brochure, de aanvraag van een parkeerverbod, het melden van een klacht, een defect licht, …de inzage in een bestuursdocument, het reserveren van een zaal of materiaal, het bekomen van een toelage voor een buurtfeest, compostvat, ….enz.
Voor de vernieuwing van identiteitskaart, rijbewijs en andere “burgerzaken”, kan men terecht bij de dienst Burgerzaken, op de eerste verdieping. 
Een verruiming van openingsuren
Vanaf 4 april zal het gemeentehuis ook meer open zijn: alle dagen vanaf 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag doorlopend van 8.30 tot 16 uur. Zo kan men ’s morgens vroeger op het gemeentehuis terecht, tijdens je lunchpauze en op woensdagmiddag direct na schooltijd. Op donderdag zal het gemeentehuis voortaan vanaf 16 uur open zijn. De onthaal- en loketmedewerkers zullen dus 8 uur per week meer beschikbaar zijn!
Ze werken voortaan ook op afspraak
Heb je een meer complexe vraag rond bijvoorbeeld de milieuregelgeving, verkavelingsvoorschriften,... ? Wil je jouw bouwdossier bespreken? Wil je je huwelijk plannen? Onze onthaalmedewerkers maken voor jou graag een afspraak met de gespecialiseerde ambtenaar of dienst. Voordelen?Je hoeft niet te wachten in de rij, Je bent zeker dat jouw contactpersoon aanwezig is, een afspraak kan ook buiten de openingsuren van het gemeentehuis, de bespreking verloopt in alle rust en discretie in een vergaderruimte, zij kunnen jouw vraag of dossier beter voorbereiden zodat je beter geïnformeerd wordt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief