LENNIK - Tweede editie Inclusieve Vijfkamp t.v.v. Zonnestraal vzw

C21

LENNIK - Tweede editie Inclusieve Vijfkamp t.v.v. Zonnestraal vzw

Affiche_vijfkamp
EP

 Na het grote succes van vorig jaar zal Zonnestraal vzw op zondag 29 mei 2016 een tweede editie van de inclusieve vijfkamp organiseren.  Een sportief fundraising- en teambuildingevenement waarbij bedrijfteams, samengesteld uit personen met en zonder een beperking, elkaar uitdagen in verschillende atletiekdisciplines.

  Dit alles in samenwerking met gemeente Gooik, G-sport Pajottenland, Atletiek Club Pajottenland, Jong Voka en De Handelsschool. Alles zal doorgaan aan het gemeentelijk sportcentrum Koornmolen te Gooik. Het startschot wordt gegeven omstreeks 12.30 uur.

 De zorgaanbieder voor personen met een beperking uit Lennik werkt op die manier intensief mee aan Community Building, waar er gestreefd wordt naar maximale integratie van deze personen in de gemeenschap, rekening houdend met hun persoonlijke mogelijkheden.

 Het organiseren van de vijfkamp heeft als grote doel inkomsten te verzamelen voor de aankoop van een aangepaste personenwagen. De uitdaging is om een bedrag van 25.000 euro bij elkaar te sprokkelen. Dit door middel van fondsenwerving, deelnames van bedrijven, giften, enzovoort.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief